Blogia
tihotila

MOVIENIGHT Sharon 1.2.3.

Creators Wesley Mills Sharon 1.2.3.

 

 

geregisseerd door: Mark Brown / Jaar van uitgave: 2018 / gemiddelde beoordelingen: 5,4 / 10 sterren / Acteur: Aarti Mann / Jonah is een echte nerd geworden succesvolle zakenman die de droom leeft met twee prachtige vrouwen genaamd Sharon. Maar de droom wordt te reëel wanneer hij een derde Sharon ontmoet en verliefd wordt / 80 Min.

Sharon 1.2.3. Trailer - 2018 Comedy Movie met in de hoofdrol Gina Rodriguez, Nadine Velazquez, Erinn Hayes, Skyler Samuels, Matt Bush Schrijf je in voor. Niet zo slecht, behalve dat het veel pompende scènes heeft die ik haat. haha. Sharon en Sharon Alike [Speciale vertoningen, sept. Sharon 1.2.3. Het is een Family Movie Night-vertoning van de 2016 computer-geanimeerde 3D. Movie Night (Johnstown, Sharon Williams, zelfs met alle steun die ik ... C. 1.2.3: Gebruik geschikte en gevarieerde overgangen om samenhang te creëren en de.

Het algemene verhaal / idee is interessant en ongeveer zo origineel als je kunt krijgen in een romantische komedie.
Het is echt geen "ijdelheidsproject voor de maagdelijke leiding" zoals sommigen het beweren. De omstandigheden waaronder de nerd drie hete vrouwen krijgt, zijn realistisch en worden zelfs tot op zekere hoogte in de film uitgelegd. Sharon # 1 is een 'bedrijfsadviseur', in feite een hete, ervaren, verheerlijkte makelaar.Ze vrouwen gebruiken seks vaak als een verzekering, zo hebben ze contact gemaakt en toen gebeurde het alsof ze hem leuk vonden, dus doen ze het van tijd tot tijd opnieuw. Sharon # 2 is een hete vrouw die besloot om IT in te gaan (vermoedelijk na een carrière in het modelleren.) Ze heeft geen tijd om te daten en raakt geïnteresseerd wanneer ze ziet dat Sharon # 1 contact maakt met de nerd. eigenlijk de zielsverwant van de nerd - het is gewoon dat ze een hete meid is, dus ze werd niet gepest op school, maar, anders dan haar uiterlijk, is ze net als hij, dus ze verbinden. Natuurlijk is dit alles tot het uiterste gedreven, vooral als je ze samenvoegt, maar dat is hoe je komedie maakt.
Het feit dat de film vindt dat het je dit moet uitleggen, is een slecht teken. Het voelt duidelijk dat het niet goed genoeg is, je zal dit niet alleen afronden.
Er zijn enkele grappen, een paar zijn goed en de meeste van de rest zijn OK. Er is wat plezier te beleven. Maar de film riekt naar gemiste kansen. De laatste confrontatie, met een mislukte drievoudige weg, is een van de grootste. Het is eigenlijk het einde als alles verpletterend wordt, het is niet zo grappig als het had kunnen zijn, het is niet echt realistisch meer (Sharon # 3 vergeeft de nerd nadat hij blijft herhalen "I love you" en "geef me nog een kans "nadat hij dat veel eerder deed en ze hem niet had vergeven. Dat is waarschijnlijk nog een reden waarom deze film niet veel liefde krijgt, omdat het einde is wat je bijblijft, en deze is slecht. , maar, slecht.
Het acteren is niet geweldig, maar het is OK voor zo'n komedie. Sharon # 3 is waarschijnlijk het ergste, ze ziet er goed uit, maar gedraagt ​​zich niet goed. De leidende nerd is OK voor de komische elementen, maar, niet echt goed, anders zien we hem niet echt veranderen wanneer Sharon # 3 hem dumpt, wat een beetje het punt van de film is. Anderen doen het echt goed, terwijl Sharons de leiding neemt.
Toch is het met al zijn fouten een horloge waard.

Evenementen -. Bericht van vergadering - Stad van Charles Sturt.

0 comentarios